El temple romà de Can Forcada

Not allow reviews

Descriptions

"El temple Romà de Can Forcada" és una obra fascinant que ens transporta a través del temps i l'espai a l'antiga Catalunya romana. Escrit per Carles Forcada i meticulosament editat per l'escriptor Xavi Ruiz, aquest llibre ofereix una mirada única a la història i les vivències personals d'una família en un entorn ric en història i cultura.

A través de l'extracció de llibres, cartes, poesies i records personals, el llibre ens guia a través dels corredors del temps, revelant els secrets i les intrínseques de la vida quotidiana en una Catalunya antiga. Des dels paisatges idíl·lics de Can Forcada, cada pàgina ofereix una nova perspectiva sobre com era la vida en aquesta època passada.

La reescriptura, recopilació, edició, muntatge, actualització i correcció a càrrec de Xavi Ruiz garanteixen una experiència de lectura fluida i enriquidora.

"El temple Romà de Can Forcada" és una obra imprescindible per als amants de la història, la cultura i la literatura catalanes. Descobreix una època passada i deixa't captivar per la riquesa i el magnetisme del passat en aquesta emocionant obra literària.


 Similar Products

1542025124610775532

Gracias por confiar en LlibreBooks